MUSIKK & TEATER

Få av linjene våre har et så allsidig innhold som Musikk og teater. Her får du et år med sang og musikk samtidig som du får masse skuespiller- og sceneerfaring.  I begynnelsen av året jobber du med humørfylt lek og, improvisasjon og tekstarbeid.
Samtidig øver gruppa samspill, korsang, teatersang og musikalsang. Fast dansetrening 1 gang pr uke.

På senhøsten arrangerer klassen en stor konsert, og fra da av eksploderer året i et utall av ulike forestillinger og konserter. Før jul deles klassen slik at halvparten etter tur kan jobbe henholdsvis kabarèt (turnè) og juleforestilling for barn.  Ellers er Musikk og teater ofte aktive med klubbkonserter/huskonserter både på og utenfor skolen. Linjen er også svært populær for oppdrag på diverse hoteller rundt Gardermoen Lufthavn.

Etter jul starter Musikk og teater arbeidet med sin musikalforestilling. 

Her får du prøve deg både som skuespiller, sanger, danser og musiker, med andre ord hele spekteret for en musikal-artist. I tillegg samarbeider klassen aktivt med designklassene (scenografi/kostyme/sminke/lys/lyd). Slik lærer du også mye om alle teaterets elementer og hvorfor en visuell ramme er viktig i en forestilling. 

Du kostymeres og sminkes og lærer etter hvert å legge din egen teatermaske.

Hvis du er en person som elsker både teater og musikk, er dette helt klart linjen for deg. Her slipper du å velge, og vil få verdifull kompetanse i utrolig mange og varierte sjangere!