Back to All Events

Little shop of horrors


Regi: Espen Bråten Kristoffersen

Sanginstruksjon: Dag R. Braathen

Koreografi: Lena G. Nesbakken

Orkester: Steinar Amundsen 

Little Shop of Horrors er en skrekkmusikal som både barn, ungdom og voksne fryder seg stort over. Den har en fantastisk handling, herlige rollekarakterer og vidunderlige sanger, og representerer amerikansk musikalhåndtverk på sitt aller beste. Opphavsmennene, Alan Menken og Howard Ashman, fikk sitt store gjennombrudd med denne musikalen og er senere kjent fra suksesser som Skjønnheten og Udyret, Aladdin, Den lille Havfruen og mange flere!

Handlingen i Little Shop of Horrors er frydefullt grusom: Vi møter Seymour Krelbourn, en nerd som jobber i en blomsterbutikk og som er opptatt av sjeldne planter. Han inngår en avtale med en liten søt plante for å vinne jenta han elsker. Men den merkelige planten trenger imidlertid blod for å overleve.

Det er duket for en real musikalfest med denne Broadway-klassikeren som har tatt hele verden med storm, og nå er den endelig på Jessheim!  

Premiere i Teaterlåven lørdag 30. mars kl. 18.30.

Spiller: 31. mars, 3., 5., 6. og 7. april kl. 18.30.

Skoleforestillinger spiller kl. 10.30 etter avtale i uke 14.

Varer i 2t 30 min inkl. pause.

Billetter kr 100,-. Bestilles på post@romerike.fhs.no eller på døra. Betaling med VIPPS eller kontanter.

Earlier Event: March 29
Maria Stuart av Friedrich Schiller
Later Event: April 6
En Folkefiende av Henrik Ibsen