JULEFORESTILLINGENE 2017

 

Den blå planeten

En familieforestilling av Andri Snær Magnason
Regi: Roy Lie Jonassen

På en blå planet ute i verdensrommet bor det ingen voksne, bare barn. De leker når de vil og sover når de vil. En dag lander det en mystisk mann på planeten, og han lærer barna hvordan de kan fly ved å samle støvet fra sommerfuglenes vinger. Dette støvet virket bare når sola er oppe, derfor sørger mannen for å feste sola fast på himmelen slik at det alltid er dag. En dag flyr to av barna litt for høyt og kommer ut av kurs. De lander på den andre siden og der lever barn i konstant mørke fordi sola er blitt borte. I mørket på den andre siden av planeten begynner nå et farefullt eventyr hvor vennskap og oppfinnsomhet blir satt på prøve. Vil de to barna noen gang klare å komme seg hjem igjen, og vil barna på den andre siden være villige til å dele på sola? Er det riktig at noen må ha det vondt for at andre skal kunne ha det gøy? Eller er det mulig å dele på godene?

Den blå planeten inneholder alle kjennetegn til å bli en klassiker. Den har allerede vært spilt i Reykjavik, London, Berlin, Toronto og flere andre steder.

Vi synes det er stas å være først ute med forestillingen i Norge.

Premiere i Teaterlåven torsdag 7. desember kl. 18.30
Målgruppe: Grunnskolen og oppover. Varer 1 t 20 min.
Spiller også: Kl.18.30: 8., 9., 10.,12. og 14. desember.

 
julekonsert.jpg
Michel Diniz de Carvalho